Вернісаж мистецтв.

З метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики, художньої культури у нашій школі з 10-14 листопада проходив тиждень художньо-естетичного циклу «Вернісаж мистецтв» у рамках якого було проведено масу виховних заходів, конкурсів, змагань.

Учні підготували і продемонстрували творчу виставку «Наша творчість» де було представлено конкурс-виставку малюнків «Як я бачу музику» та «Фантастичні тварини». Учні школи були запрошені до майстер-класу «Золоті голоси України». Про шляхи зростання талановитих музикантів діти нашої школи дізналися із матеріалів стіннівки «Видатні музиканти». Під час проведення музичноївікторини «Що? Де? Коли?» серед учнів 6 класу діти не тільки перевірили свої знання з музичного мистецтва, але й збагатилися новими враженнями та емоціями.

Учні молодших класів були залучені до творчої лабораторії «Власноруч створений подарунок – часточка твоєї душі» з виготовлення квітки з бісеру.

Останнім акордом тижня був мистецький захід з художньої культури «Я люблю чай» для 5-10 класів. Цікавою була розважальна мандрівка країнами світу, під час якої учні мали змогу ознайомитися з чайними церемоніями. Гран-прі конкурсної програми вибороли учні 9 класу, які представляли країну Японію.

/Files/images/DSCN5647.jpg

Бажаємо учням подальших успіхів та натхнення у вивченні музичного та образотворчого мистецтвата, художньої культури!

Хай надалі надихає дітей мистецтво,

А палітра хай натхнення надає.

Ми бажаємо вам віри у прекрасне,

Бо воно тепло і радість всім несе.

Вчитель образотворчого мистецтва та художньої культури З. Вербицька.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.