Наші шкільні історії. Історія двадцять четверта. Про час

Цього тижня ми досліджували час ... і не тільки.

Я досліджую світ - тренувались визначати кількість днів у місяці за допомогою рук; міркували, чому місяці мають такі назви; пригадували назви днів тижня; вчилися складати план на тиждень; дізналися про те, якими були годинники в давнину, навчилися визначати час за допомогою годинника, запитувати і відповідати на запитання про час.

А на дизайні виготовляли оригінальні календарі тижня та року.

На мистецтві ми фантазували - придумували і малювали тварину, якої не існує насправді. Фантастично було!

А ще... на уроках рідної мови вивчили букви Фф та Її, читали і писали з ними.

На іноземній слухали повчальну історію. І тепер знаємо, що про людей судять по вчинках, а не по зовнішньому вигляду. Говорили про тварин-символів різних країн. Вчили нову букву. Виконували цікаві завдання.

На математиці порівнювали ширину об’єктів, вимірювали довжини “на око”(робили припущення), а також різними нестандартними одиницями, наприклад кубиком, скріпкою або іншими предметами. Знайомимося з різними інструментами для вимірювання та стандартними одиницями, в яких вимірюють розміри. Спробували креслити відрізки. Вже знаємо, що таке іменовані числа.

Цього тижня учениці нашого класу брали участь у поетичних читаннях до річниці дня народження великого Кобзаря - Тараса Шевченка. Ксюша і Саша такі молодчинки! Вони так старалися!))

Ось таким він був, наш тиждень.

Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 29

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.