Наші шкільні історії. Історія вісімнадцята. Про унікальність

Цього тижня ми говорили про те, що кожен з нас неповторний, один/одна такий/така на всьому білому світі…Але давайте все по порядку.

У понеділок, 22 січня, вся країна відзначала День Соборності. Ми дізналися про історію свята, про те, що воно означає для кожного українця. Розуміємо тепер, що лише в єдності і соборності можемо перемогти ворога.

Що з навчанням? Рухаємось далі. Пізнаємо, досліджуємо, вивчаємо.

На уроках рідної мови ми складали і записували діалог, закріплювали вміння писати букви в поєднанні, списували речення, вивчили літеру Шш, навчилися її писати.

На іноземній продовжували вивчати назви іграшок. Знаємо, що таке ball, robot, train. Гралися з картками. І тепервміємо говорити, які іграшки в нас є, а яких немає. Класно було!

На математиці порівнювали числа в межах 20, додавали і віднімали за допомогою числової прямої, а також за допомогою десяткових рамок. Додавали в межах 20 за допомогою зручних доданків. Ось такі ми розумники!))

Тема цього тижня (ЯДС) – Ми різні, але рівні. На уроках ми з’ясували, що таке неповторність, переконалися, що всі люди різні, але мають багато спільного, порівняли свої смаки та захоплення зі смаками та захопленнями однокласників. А на дизайні виготовляли сніжинки з паперу. Бо вони, як і ми, унікальні. Неповторно було!

На мистецтві знайомилися з формою та створювали власного сніговика – з пластиліну або ватяних дисків.

Ще ми дбаємо про своє ментальне здоров’я – навчилися робити класну руханку. Вона називається «Я і ти». Це було так весело! Тепер це одна з найулюбленіших!

А ще до нас приходила Лінда – знайома всім дітлахам центру собака)) Вона обожнює гратися з дітьми! І в неї такі … добрі очі)))) (Лінда теж унікальна). Наш Рома Литовець сказав, що це його собака, правда, мама ще не знає про це (!) ))) Отакі справи!

Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.