Новина тижня

До 210 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

/Files/images/Мозгунов Іван.jpg/Files/images/Бабій Т..jpg /Files/images/Скрипник Варвара.jpg

9 березня 2024 року всі українці відзначили 210-ту річницю від дня народження славетного українського поета, гуманіста і мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

Тарас Шевченко – символ вільної думки, борець за права людини, вічний відсторонений від часу, чия творчість і досі вражає своєю глибиною та актуальністю.відіграв ключову роль у формуванні національної свідомості та ідентичності українського народу. Його творчість сприяла укріпленню національної гордості, усвідомленню власної історії та культурного спадку.Тарасовий подвиг надихає воїнів ЗСУ на нові перемоги та звершення.

До знаменної дати у ліцеї були проведені заходи: флешмоб "Шевченківські читання "(09.-10 ю03.2024 р. Сторінками улюблених віршів"(09.03.24), виставка творів Кобзаря ( бібліотека ліцею, протягом місяця)), вірттуальна екскурсія до Шевченківського національного музею у м.Каневі ( 09.03), інформаційні повідомлення (5-11 кл), ранкові кола (1-4 кл.), вікторини. Підготували учасників читання вчителі Скрипник О.Ю., Крива Н.І., Галушка С.В., Широкова В.О. Михальчук І.В. Гордієнко Т.А. , Согріна О.В.

Нехай Шевченкові ідеали завжди будуть нашим провідником у навчанні, розвитку та захисті Батьківщини, як наш внесок в успішне майбутнє незалежної європейської України.

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.