Наші шкільні історії. Історія шістнадцята. Новорічна

Минув ще один тиждень нашого навчання. Він був якимсь незвичайним - ми і вчилися, і водночас чекали Нового року, смаколиків, подарунків, канікул ))

Що ж було? Давайте дізнаватись!

У понеділок ми вітали один одного з Різдвом Христовим, говорили хороші слова й старалися поводитися чемно.

На уроках рідної мови ми познайомились з м’яким знаком, буквосполученням ьо та буквою «йот»; читали склади, слова, речення; діалог, а також текст «Мудра сорока»; закріплювали уміння писати вивчені літери.

На іноземній повторювали усе те, що вчили протягом теми You and me – наш стан, настрій, зовнішність, цифри до десяти; вивчили ще один звук і букву, що його позначає (Hh).

На математиці додавали і віднімали в межах десяти, розв’язували задачі, додавали і віднімали круглі числа.

На уроках Я досліджую світ продовжили тему зимових свят. Говорили про традиції святкування Різдва та Нового року у нашій країні. А на дизайні продовжували робити новорічні прикраси. Ми виготовили симпатичних дракончиків – символів прийдешнього року)

На уроці мистецтва робили новорічні ялинки у техніці аплікація. Гарні вийшли ялиночки!

В середу до нас завітали психологині. Ми малювали, розповідали про свої суперсили та клеїли красиві підвіски.

У п’ятницю все більше й більше відчувався дух свята. Це був незвичайний день! Ми відгадували загадки, кросворд, ребуси, пригадували казки, робили спільну роботу – створювали новорічний плакат, грали в ігри, ну і звісно, пригощалися солодким! А ще наша однокласниця, Аня Дурасова, приготувала усім нам невеличкі подарунки))) Незабутньо було!

Ми бажаємо усім щасливого Нового року! І нехай НАЙЗАПОВІТНІШЕ ЗБУДЕТЬСЯ!

Далі буде…(вже у новому році)
Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.