Наші шкільні історії. Історія п’ятнадцята. Про зимові святкування

Вже традиційно - з нами цікаво!)) Що новенького? Нумо дізнаватися!

На уроках рідної мови продовжували вивчати звуки і букви, що їх позначають. Знаємо вже літери Бб. Багато працювали над текстами («Друзі», «Навесні»). Слухали українські народні казки («Коза-Дереза», «Солом’яний бичок»), читали фрагменти казок, переказували, обговорювали їх – казали, чиї дії схвалюємо, а чиї засуджуємо. Вправлялися у письмі – писали слова, речення з вивченими буквами.

На іноземній слухали повчальну історію про друзів, і тепер знаємо, як важливо допомагати один одному. А також пригадали кольори, числа, назви тварин. Продовжили знайомство з фоніксами. Вже знаємо, що звуки f і g позначаються літерами Ff, Gg, а також запам’ятали слова, які починаються з цих звуків.

На математиці розв’язували задачі на різницеве порівняння, тренувалися віднімати круглі числа, перевіряли свої знання та оцінювали свої уміння.

Тема цього тижня (ЯДС) – Зимові свята. Ми пригадували, які є зимові свята, дізнавалися, як святкують Різдво в інших країнах; що таке вертеп, Святий вечір. Обговорювали, як приймати гостей, ознайомлювалися з правилами безпеки біля ялинки. А на дизайні створювали ялинкові прикраси. ПРЕКРАСНІ вийшли прикраси))

На мистецтві слухали колядки і зображали Різдвяну зірку або ялинку – атрибути Різдвяного свята.

В середу (вже теж традиційно) до нас завітали психологині. Ми малювали та грали в ігри.

В цю п’ятницю так весело було. Ми гралися, співали, танцювали. Особливо нам сподобалась колядка у виконанні Тіни Кароль. А ще, день був настільки теплим, що на сонечку у шпаринках снували…солдатики))

Поки все. Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.