Наші шкільні історії. Історія чотирнадцята. Зимова

З нами, як завжди, цікаво!)) Що було? Гайда дізнаватись!

На уроках рідної мови ми продовжуємо вивчати звуки, літери, що їх позначають. Вже знаємо букви Дд і Зз. Тренуємося читати і писати.

На іноземній ми продовжували дізнаватися, як описувати зовнішність людини англійською; грали, виконували проєктну роботу, вивчали фонікси (Ее)

Продовжуємо відкривати для себе цікавий світ математики - вчилися лічити десятками, порівнювали, а також додавали та віднімали круглі числа за допомогою числової прямої та моделей.

Тема цього тижня (ЯДС) – Зимонька-зима. Ми обговорювали, яка погода буває взимку, як утворюються сніжинки. Ой, так цікаво було дізнатися, чому сніг білий! А ви знаєте, чому? А ще - який одяг захистить від морозу. Розповідали про розваги взимку. Навчилися розпізнавати листяні і хвойні рослини. Міркували, чому деякі тварини нічого не знають про зиму.

А на дизайні виготовляли годівнички для пташок. Ми розвісили їх у парку і заповнили кормом. Буде куди прилітати пернатим поїсти, коли настануть морози. А ще, знаєте, що? На прогулянках за нами завжди спостерігають…сови. Їх так багато у парку! Коли ці пташки дивляться на нас, здається, що вони знають про нас усе-усе. Такий у них погляд)

Ви знаєте, що ми – маленькі чарівники? Так-так, чарівники, бо на мистецтві створювали незвичайні узори для зимового віконця за допомогою свічки та акварельних фарб. Чарівно вийшло!

У середу до нас знов завітали гості – вже знайомі нам психологині. Розмовляли про те, які бувають емоції, розбирались, хто або що викликає певну емоцію. Ну й, звісно, погралися в ігри.

У четвер, 14 грудня, згадували про учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, про їхній героїчний ПОДВИГ і самопожертву заради людей. ШАНА й ПОВАГА цим людям!

Далі буде...

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.