Наші шкільні історії. Історія тринадцята. Святкова

Цей тиждень видався НУ ДУЖЕ НАСИЧЕНИМ! Чого тільки не було! Цікаво? Нумо дізнаватися!))

Пам’ятаєте, ми казали, що обов’язково поділимось результатами онлайн-олімпіади з української мови, у якій взяли участь до Дня української писемності і мови? Так от! Ми отримали сертифікати учасників і … дипломи ПЕРЕМОЖЦІВ від національної освітньої платформи «Всеосвіта»! Отакі ми молодці!)))

У вівторок, 5 грудня, говорили про Волонтерів – людей небайдужих, добрих, людей з великим серцем. Знаємо, що без їхньої допомоги важко було б іншим – дітям, дорослим, стареньким, цивільним, військовим… Дякуємо всім, хто допомагає нашій країні, за самовіддану працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу!

І ось настав той день, якого чекають увесь рік всі дітлахи (і дорослі теж, якщо чесно) - 6 грудня - День Святого Миколая – день світла, радості, надії і віри в дива!))) Вранці усі заглянули під подушку, це точно)) і щось знайшли (або ще знайдуть, бо до декого Миколай завітає трохи пізніше). А у класі, святково прикрашеному (це постаралися помічники Миколая, певно янголи))), наша вчителька передала кожному з нас послання і смаколик від Святого)) Чарівно було!

Звісно, згадали й про НАЙЧЕМНІШИХ цього дня, бо цей день – ЇХНІЙ день теж – День Збройних Сил. Подумки попросили Миколая допомагати їм та оберігати.

Ще у цей незвичайний день до нас завітали гості – знавчині дитячих (і не тільки) душ – психологині. Вони гралися з нами і пригощали солодощами))

7 грудня відзначали День української хустки – говорили про наші традиції, а також спробували пройти вебквест «Берегиня вроди – українська хустка». Колоритно було!

Свята святами, але навчання ніхто не відміняв)) Ми продовжували пізнавати цікавий світ науки.

На уроках рідної мови слухали і читали казку «Ріпка», вивчили букву Тт, творчо працювали над змістом текстів.

Навчились описувати свій стан англійською, а також розповідати про зовнішність людей або тварин. Цікаво було говорити про зовнішність героїв відомої казки (Cinderella) англійською))

На математиці ми досліджували взаємозв’язок між діями додавання і віднімання, а також дізнавалися про сімейство рівностей. Перевірили свої знання і оцінили свої уміння.

Тема цього тижня (ЯДС) - Вода у нашому житті. Цікавезна тема! Ми дізналися про стани води, досліджували її властивості, дізнавалися, яка вода корисна, навчилися економити і берегти воду. А на дизайні малювали мильними бульбашками!

На уроці мистецтва зображали зимовий день (снігопад) у техніці «набризкування». Ніжно-сніжно вийшло!

А у п’ятницю (ще не все-е-е!))) ми розмовляли про те, як вберегтися від насилля, як не бути скривдженим і самому не перетворитись на кривдника. Про те, як важливо ДУМАТИ перед тим, як щось сказати або зробити. Це, дійсно, важливо.

А тепер все-е-е! Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.