Наші шкільні історії. Історія дванадцята. Про добрі справи))

Тиждень почався непросто – не було електрики через негоду. Тому довелося повчитися трохи самим. Але і в цьому є свої плюси – вчимося бути самостійними)) А ще, це можливість відпочити від ґаджетів та насолодитись спілкуванням з друзями та близькими.

Чого ж ми навчилися? Тепер усе по порядку))

На уроках рідної мови продовжували вивчати літери. Знаємо вже букви Рр, Пп, вміємо читати і писати слова з ними. Читали тексти, вірші, досліджували слова, грали в мовні ігри.

На іноземній повторювали все те, що вивчали протягом теми «Family and friends». Вивчили літеру Dd. Розпочали нову тему. І тепер вже вміємо лічити англійською до десяти, казати про свій вік і запитувати How old are you?

На математиці вчили назви компонентів рівностей на віднімання, знаходили невідому частину цілого, порівнювали числа й вирази, дізналися про різнецеве порівняння.

Тема цього тижня (ЯДС) – Людина і її здоров’я. Неймовірно цікава тема! Ми вимірювали свій зріст і масу тіла, вивчали частини тіла людини (і тварин також), дізнавалися, що робити, якщо захворіли, вчилися дбати про своє здоров’я.

На дизайні ми говорили про наші стопи. Дізналися про плоскостопість, а також виготовили незвичайну доріжку із власних слідів.

А на уроці мистецтва створювали образ Янгола – помічника Святого Миколая(ми ж готуємося до свята))) з паперу/паперових тарілочок. Красу витворяли!))

І про НАЙПРИЄМНІШЕ))) , бо дарувати, виявляється, приємніше, ніж отримувати))

Напередодні свят ми готували дарунки НАЙЧЕМНІШИМ – робили мішечки-обереги для військових. А навчила нас цьому Зоя Володимирівна - розповіла про значення предметів, цілющих трав, котрих ми вкладали в мішечки; показала, як наповнювати, зав’язувати, прикрашати їх. Ми дуже-дуже старались і думаємо, що в нас гарно все вийшло. Що наші думки, тепло наших рук передадуться нашим Миколайчикам і захистять їх. Віримо і дякуємо їм за все!

Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.