Наші шкільні історії. Історія десята. Космічна, добра й толерантна

З нами, як завжди, цікаво. Ходімо дізнаватися, що було цього тижня!)))

Тиждень почався з добра, а саме: ми дізналися про 13 листопада як про Всесвітній День доброти, про ефект добрих справ для тебе самого і для інших людей, пройшли розумний квіз «Добрі справи. Так чи ні»

На уроках рідної мови вивчали звуки й букви, що їх позначають. Вже знаємо Вв, Сс. Читаємо слова, речення, невеличкі текст (не просто читаємо, а вміємо інтонувати речення). Пишемо слова й речення з вивченими буквами.

На іноземній так весело було!)) Ми грали в ігри, приміряли на себе різні образи: хтось був дідусем чи бабусею, а хтось мамою чи татом, сестрою чи братом)) Питали: «Is it your father?» Була також проєктна робота – ми робили сімейний альбом – малювали своїх найрідніших)) Гарно було, душевно))) А ще ми почали вивчати фонікси. І тепер знаємо, з якого звука починаються такі слова як apple, ax, alligator…

На математиці закінчили вивчати склад чисел (9, 10). Додавали по три числа. Перевірили свої знання. Познайомилися з дією віднімання.

Тема тижня (Я досліджую світ) - «Космос». Ми дізнавалися про Всесвіт, Сонячну систему, нашу планету. Знаємо тепер, чому відбувається зміна дня і ночі, чому змінюються пори року. Відчули себе космонавтами – здійснили подорож на невідомі науці планети))) Космічно було!

На дизайні ми виготовляли корисну річ - модель годинника. Чудові вийшли годинники у нас!

На уроці образотворчого мистецтва виготовляли котиків і собачок з паперу у техніці оригамі.

16 листопада в усьому світі відзначався День толерантності. У нашому ранковому колі говорили про те, що таке толерантність, визначали ознаки толерантної людини, дивились мультик на цю тему. Знаємо, що бути добрими і терпимими до інших – дуже важливо!

Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.