Наші шкільні історії. Історія сьома. Осінь чудесна

Цей тиждень, як і завжди, був насиченим і ДУЖЕ КРАСИВИМ.

Він почався з розмов про здорове харчування. Говорили про те, як важливо їсти корисну їжу і, навпаки, обмежувати себе у споживанні фаст-фуду, газованих напоїв, солодощів.

На уроках української мови ми продовжували вивчати звуки та літери, що їх позначають (Ии, Мм), слухали казку про Лисичку і Журавля, вчилися читати. І навіть написали слово «мама».

На уроках іноземної мови було так цікаво! Ми слухали історію про шкодливих мишенят, які брали чужі речі без дозволу. І знаємо, що це дуже негарно! Дізналися, що вулицями Лондона їздять червоні двоповерхові автобуси, які називаються double deckers. Ми робили їх з паперу. Розглядали прапор Об’єднаного Королівства, називали його кольори.

А на математиці вчилися додавати у рядок і стовпчик. Також додавали за допомогою моделей, розпізнавали рівності на додавання. Разом з веселим жабенятком Містером Лутту навчилися додавати за допомогою числової прямої.

Темою тижня (Я досліджую світ) була Золота осінь. Саме тому ми сказали на початку, що цей тиждень був особливо красивим))) ми розмовляли про те, чим особлива осінь, які зміни відбуваються у природі з її приходом. Пригадували, які фрукти, овочі, квіти є восени. Дізнавалися, як тварини готуються до зими. До речі, чи знали ви, що у нашому парку мешкає руденька красуня-білочка?))) Ми зустрілися з нею під час прогулянки. Так цікаво було за нею спостерігати!

На уроці мистецтва робили аплікацію з листя, травинок, квітів «Незвичний акваріум». А на дизайні навчилися малювати за допомогою листя. Яскраво вийшло!

Увесь цей тиждень учні нашого класу МИЛУВАЛИСЯ осінньою природою, НАСОЛОДЖУВАЛИСЬ чудовою погодою та ловили теплі промінці й павутинки бабиного літа)))

Далі буде...

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.