Наші шкільні історії. Історія шоста. Про важливе

Цей тиждень почався для нас спортивно і творчо, а саме стартував Олімпійський тиждень. Нам розповідали про історію і традиції Олімпійських ігор сучасності, знайомили з олімпійськими видами спорту. Ми творили на цю тему – малювали

Ми піклуємося про себе не тільки фізично, а й дбаємо і про своє ментальне здоров’я. Першокласники доєдналися до Всеукраїнської руханки сили. Зрозуміли, що бути спокійним і врівноваженим теж дуже важливо.

Звісно, набиралися знань. Вивчили букви Уу, Оо, навчилися їх писати. На математиці порівнювали числа. І знаємо вже спеціальні знаки - більше ніж, менше ніж, дорівнює. Вчилися додавати за допомогою малюнків та дізналися, як записувати дію додавання.

Темою тижня (Я досліджую світ) була «Наша Батьківщина». Розмовляли про те, чим багата наша Батьківщина, ознайомилися з досягненнями українців. Говорили про державні символи, малювали Герб, слухали Гімн України. Дізнавалися про засновників Києва, а також про державні свята. На мистецтві пізнавали культуру рідного народу – вчилися зображати орнамент. А на уроці дизайну виготовляли обереги – сердечка з солоного тіста - подаруноки для наших хоробрих захисників. На уроках іноземної мови дізнавалися, як називається шкільне приладдя англійською, гралися і виконували проєктну роботу – ліпили з пластиліну шкільні речі й питали один в одного: «What’s that?» Було весело!

Ще про ДУЖЕ ВАЖЛИВЕ: у четвер відбулася зустріч з представником ДСНС, паном Сергієм, справжнім сапером, який розповідав, як вберегтися від мін. Ми добре запам’ятали його поради: НЕ ПІДХОДЬ, НЕ ЧІПАЙ, ДЗВОНИ 101!

Далі буде…

Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.