Наші шкільні історії. Історія третя. Як ми поєднували корисне з приємним

Цей тиждень був для нас дуже продуктивним.

Ми старанно навчалися. Знаємо вже все про речення. Вміємо ділити слова на склади, визначати, який склад наголошений, прописувати різні елементи.

Вивчили число і цифру 5, навчилися писати п’ятірочку. З кожним днем у нас все краще і краще виходить писати, наші пальчики стають все слухнянішими!

А ще ми багато говорили про дружбу: які справжні друзі, хто може бути друзями (виявляється, що у хлопчиків і дівчаток дуже багато спільних захоплень, що дружити МОЖНА і ТРЕБА з усіма. Це так цікаво!). Також ми вчились знайомитись і знаходити нових друзів. Розповідали про друзів наших менших – чотирилапих, хвостатих, пухнастиків і не дуже пухнастих – про своїх домашніх улюбленців. Робили собачку у техніці оригамі. Не забували також і відпочивати))

Цього тижня увесь світ відзначав День миру. Ми теж говорили про те, як важливо для всіх жити в мирі, як хочуть цього усі люди, і дорослі, і малі. Поділилися своїми думками і виготовили красиві поробки.

Ще на нас чекала одна приємність: нас запросили до сусіднього селища, привітали з тим, що ми вже школярики і вручили подарунки-пакуночки з канцелярією. Ми були дуже раді. Ну і, звісно, подякували. Бо учні Кривобалківського ліцею – чемні діти.

Та й сама подорож була для нас невеличкою пригодою.

Гарно було. А далі – буде ще краще!

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.