Нашій школі 40!

Добрим людям – теплі слова вдячності…

Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудовані прекрасні архітектурні споруди, сторені талановитою рукою майстра чудові художні полотна, літературні твори. Можливо хтось знайшов своє покликання у навчанні і вихованні молодого покоління, а хтось своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, робив свій внесок у швидкоплинний потік життя. І кожен із цих людей творив добро — добро для кожного. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз - спонсорами.

Плідна робота закладів освіти, і їх матеріально-технічне забезпечення в сучасних умовах не можлива без спонсорської підтримки.

Ми хочемо подякувати депутатам обласної ради: Олександру Михайловичу Зубку, Петру Миколайовичу Паламарюку, Фазілю Султановичу Гаджиєву, Вадиму Івановичу Підберезняку, Юрію Анатолійовичу Козловському, Миколі Антоновичу Кравченку, Дмитру Володимировичу Фальку, Сергію Леонідовичу Транському за їх внесок у поліпшенні матеріально технічної бази Кривобалківської Кривобалківської школи.

Ця подія надзвичайно важлива для нас, оскільки, у вересні наша школа святкує свій 40 - річний ювілей. І ця допомога є для нас найціннішим подарунком до цієї знаменної події. Адже це не просто свято будівлі! Школа - це цілий Всесвіт у якого є два центри – Учитель і Учень.

Наші учні - то є найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас виросте гідна зміна – сильна, мужня і красива!

Ваша підтримка сільської школи - свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні та розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять тим, хто чекає на допомогу. Ми впевнені, що Ваш приклад є показовим і для інших благодійників.

Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, Ви даруєте радість і надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування та уваги.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам здоров'я, процвітання та усіляких гараздів на Вашому життєвому шляху.

Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть і надалі, а нові проекти та плани обов'язково реалізуються в майбутньому.

Батьківський, учнівський та педагогічний колективи

Кривобалківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.