Заходи школи щодо проведення Дня Цивільного Захисту та охорони здоров`я

Змагання старшокласників до Дня Цивільного Захисту

24 квітня 2015 року у Кривобалківській ЗОШ пройшов День ЦЗ, що був насичений подіями та різноманітними заходами.

Розпочався він лінійкою,яку відкрила команда ДЮПівців,яка яскраво представила школу на районному фестивалі юних пожежників і посіла почесне ІІІ місце.

Потім учні мали змогу оглянути плакати та малюнки з тематики: «Життя – це найвища цінність. Бережи його!».

Показ відеофільму про вибухонебезпечні предмети та цікава вікторина з напряму цивільного захисту чекали учнів 1-4 класів в актовому залі.

Для учнів 5-10 класів була запропонована лінійка,присвячена 29 роковинам Чорнобильської трагедії та перегляд відеофільму,що розкривав всі жахіття найбільшої техногенної катастрофи в Європі.

Швидко та чітко були виконані тренувальні дії за сигналами ЦЗ при оголошенні НС-учні та педагогічний колектив справились з ними на відмінно.

Виготовлення ватно-марлевих повязок,тренувальні вправи із застосуванням засобів індивідуального захисту-все це учні 1-10 класів робили на загальношкільних годинах спілкування.

І на при кінці навчального дня учнів 8-10 класів очікувала військово-спортивна естафета, де учні демонстрували свої знання та вміння:вдягання протизагів, створення марлевих пов`язок, накладання шин, перетягування канату та стрибки в довжину.

В ході естафети І місце посіли учні 8 та 10 класів, ІІ місце - учні 9 класу.

Завершився День ЦЗ в нашій школі допомогою трудового десанту сільській раді.

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.