Вистава "Попелюшка" дива у які хочеться вірити.

«Попелюшка» на театральних підмостках.

Напередодні новорічних свят 22 грудня гуртіквці «Колориту» завітали на виставу до театру.

У Миколаївському російською театрі є чудова традиція - до новорічних свят створювати нову музичну казку. Цього року вибір зупинився на казці «Попелюшка» за мотивами твору відомого французького казкаря Шарля Перро./Files/images/IMG_1.jpg

Ця дуже добра і світла історія про диво, в яке потрібно вірити, і про те, що хорошій людині в житті рано чи пізно посміхнеться удача.

У спектаклі увагу дітей привернули за допомогою інтермедії, в якій були традиційні для новорічних вистав ігрові елементи та відомі персонажі Дід Мороз, Снігуронька.

Як же все це поставлено? Найцікавіше, на що хочеться в першу чергу погляну це, звичайно, чари. Казка «Попелюшка» - адже вона дуже чарівна. Чудеса там відбуваються буквально на кожному кроці і є найважливішою складовою сюжету.

/Files/images/63004_46___.jpg

Костюми героїв - справжнісінькі, казкові! І стареньке плаття Попелюшки, і її бальне плаття, і наряди мачухи і сестер, і костюми короля і придворних - все зроблено дуже красиво, достовірно і зі смаком. Все це можна віднести і до декорацій.

І безумовним головним достоїнством вистави «Попелюшка», так це прекрасна гра акторів.

Над «Попелюшкою» працювала постановочна група в особі режисера-постановника Василя Цимбала, музичного оформлювача Ірини Азімова, художника-постановника Валентини Мельник, художника по костюмах Ірини Хаітова і балетмейстера Олени Лисенко.

В інтермедії ролі виконали: Дід Мороз - Євген Ушаков, Снігуронька - Тетяна Моджук, Барбер - Олександр Єфименко, Стражник - Іван Дедюхін. А в самій казці: Попелюшка - Олександра Колічко, Мачуха - Людмила Курмель, Лулу - Оксана Вронська, Зізі - Альона Карай, Принц - Ігор Ворогушін, Король - Сергій Лозовенко, заслужений артист України, Барбер - Олександр Єфименко, Фея - Марина Васильєва, Дами на балу - Христина Протасова і Олена Власова, Кавалери на балу - Іван Дедюхін і Артем Козир, Кот - Олександр Іллінський. Саме образ Кота нам видався найоригінальнішим.

Вистава всім дуже сподобалась. Спектакль триває годину. Час промайнув непомітно. Радимо всім поціновувачам мистецтва театру відвідати цю виставу.

Керівник гуртка "Колорит" З. Вербицька

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.