Семінар учителів російської мови у Кривобалківськівй ЗОШ І-ІІІ ст.

На уроці російської мови

10 грудня 2014 року у Кривобалківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар учителів російської мови та літератури.

Гостей, учителів, які навчають учнів граматики російської мови, всі чекали із нетерпінням та завмиранням у серці : невже знову вимкнуть світло?, а вистава як без шумових ефектів?,екскурсія до музею?,– тобто, хвилювалися, шукали шляхи вирішення ось таких, не залежних від нас та природи проблем…

І ось у фойє школи прозвучали слова вітання для педагогів - учасників семінару, для методиста відділу освіти Бігайло М.М. ; роздано буклети із планом роботи на 10.12. 14. ( буклети підготувала Калашник Н. М., директор нашої школи , вчитель російської мови та світової літератури).

Розпочався семінар відкритим уроком у 6 класі, який підготувала учитель- методист Калашник Н. М. Учні вивчали нову тему « Глагол». Шестикласники відповідально, з почуттям гордості ( адже не завжди і не в усіх класах відбуваються уроки для вчителів нашого району) старалися показати свої найкращі знання. А після уроку Запорожець О. В., ЗДНВР,керівник краєзнавчого гуртка « Джерельце» запросила всіх до шкільного музею. Разом із директором школи Наталією Миколаївною Ольга Василівна провела тематичну екскурсію. У цей час на сцені актового залу відбувалися останні приготування юних артистів до показу вистави за твором М.О. Нєкрасова « Осення скука».

Ось так ми зустріли учасників семінару. І так хочеться отримати схвальні відгуки, чи сподобалося у нас. Пишіть

З повагою, прес-центр школи

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.