Повернутися до звичайного режиму

Тиждень Мистецтва.

З 6 по 10 листопада у Кривобалківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. проходив тиждень Мистецтва. Учні всієї школи були ознайомленні з планом предметного тижня. На них очікували різноманітні заходи: Колективна творча страва (5-11 клас) «Квіткова куля». Створення декоравтиної прикраси в техніці паперопластики. День юного художника відзначався виставкою дитячих робіт. Виставка творчих робіт «Таланти , твої Україно!» була звітом про роботу гуртка народних ремесел «Колорит» «Зразкового художнього колективу». Інтелектуальна гра“Чи знаєш мистецтво?” для учнів 5-7 класів, приурочена до Дня науки. А апогеєм тижня був вечір для учнів 8-11 класів «Сім нот магічного кохання».

Пропонуючи на розсуд учнів історії кохання, організатори вечора підготували захоплюючий екскурс у світ мистецьких шедеврів.

На глядачів очікувала зустріч з творами: К. Глюка Мелодією з опери «Орфей і Еврідіка», «Місячною сонатою» Л. Бетховена, мюзиклом «Онєгін».

 7=

З героямиВ.Шекспіра „Ромео і Джульєтта” познайомили учні 9 класу Кіпень Ірина та Бабицький Євген. А сучасна Тетяна Ларіна (учениця 11 класу Таранова Анастасія) писала листа своєму коханому.

Зазирнув на гостину і найромантичніший танець вальс, якій і досьогодні посідає значне місце у мелодії закоханих сердець. Кращими танцювальними парами були визнані: Новіков Денис і Спіріна Єлізавета та Лиско Денис і Согріна Ольга.

І який же музичний вечір без романсу, недаремно ж романси ХІХ і перших десятиліть ХХ століття і сьогодні близькі та зрозумілі нам так, як колись були близькі і зрозумілі людям минулого століття.

А завершилася зустріч у музичній вітальні «Казкою про кохання» Н. Май, яку виконала учениця 10 класу Бабицька Богдана.

Підчас цього заходу учні мали змогу відвідати прекрасний світ любові, почувши хвилюючі серце мелодії.

Музика – це найвиразніша мова.

Мова, що може без жодного слова

Людям про радість і сум розказати ,

Вміє картину без фарб малювати,

В світі усьому знайде слухача

Без словника і перекладача…

А уявіть, як розквітне чудово

Музика з барвами фарби і слова!

Ми переконані, що навіть самого спокусливого серцеїда не залишать байдужими ці полум’яні і ніжні мелодії, що розповідають про радості взаємини й гіркоти втрат, зухвалої зради і збереженої віри в силу кохання.

І окрему подяку хочемо висловити батькам, які допомогли підготувати вишукані сукні своїм донечкам для участі на нашому Мистецькому балі.

Зоя Вербицька.

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.